56465 Каркасний басейн Bestway 549x274x122 см з картриджним фільтром, драбиною і тентом

Производитель: INTEX
Код товара: 56465
56465 Каркасний басейн Bestway 549x274x122 см з картриджним фільтром, драбиною і тентом

Краткое описание


56465 Каркасний басейн Bestway 549x274x122 см з картриджним фільтром, лістницею і тентомПроведіть літо своєї мрії (і мечти ваших дітей встановлено) з наземним басейном прямо на своєму задньому дворі! Наземний басейн Best... Читать далее...

$895.00

  • Доступность: На складе


Важная информация
До уваги покупців

До уваги покупців

Доставка і оплата

Доставка і оплата

Інформація про способи доставки та оплати

Дропшипінг

Дропшипінг

Шукаєте засоби заробляти в інтернеті без початкових вкладень?

56465 Каркасний басейн Bestway 549x274x122 см з картриджним фільтром, лістницею і тентом

Проведіть літо своєї мрії (і мечти ваших дітей встановлено) з наземним басейном прямо на своєму задньому дворі! Наземний басейн Bestway® Power Steel™ легко розрахований і розрахований на тривалий термін служби. Корозійностійка стальна рама оснащена фірмовою системою Seal & Lock System™ для міцного та надійного з’єднання елементів рами Захисні з’єднувачі запобігають пошкодженням від контакту металу з металом, що викликає ржавчину Прочний лайнер басейну виготовлений із зносостійкого матеріалу Tritech™ – сверхпрочного трьохшарового армованого матеріалу для підвищення міцності та проколостійкості Tritech на 15% більше стійкий до розриву, на 33% більш стійкий до розтягнення і на 83% більш стійкий до проколів, ніж стандартний ПВХ, що гарантує, що ваш басейн буде служити вам літо за літом.

У комплект наземного басейну також входять: фільтруючий насос на 5678 л (1500 галл.), драбина, тент для басейну та дозатор хімічних засобів ChemConnect™. Дозатор для хімічних засобів ChemConnect™ підтримує чистоту і здоровий стан води, забезпечуючи стабільний рівень хлору, рівномірно розподіленого у воді басейну. Цей басейн ідеально впишеться у ваш двір завдяки нейтрально-сірому зовнішньому лайнеру та реалістичному малюнку внутрішнього лайнера Ripple Mosaic™.

Прочні стінки басейну виготовлені з матеріалу Tritech™ – трьохшарового матеріалу, що складається з двох шарів ПВХ великої товщини і армуючої серцевини з поліефірної сетки.

Вмістимість води (90%): 14 812 л

Рами із стійкого до корозії металу

Басейн оснащений системою Seal & Lock System™ для надійного та безпечного підключення труб

Рисунок Ripple Mosaic™ надає внутрішній поверхні чаші басейну реалістичну текстуру та насичений синій колір

Дозатор для хімічних засобів ChemConnect™ підтримує чистоту та гігієнічність води в басейні. Дозатор забезпечує стабільний рівень хлору у воді, необхідний для підтримки хімічного балансу

Установка за 30 хвилин

220-240 В~, 5678 л (1500 галл.) витрати води насоса, 3974 л (1050 галл.) загальні витрати води в системі басейну

Совместим с картриджем 58012 (III)

З'єднувачі з регулюванням потоку для швидкого з'єднання

Вбудований сливний клапан з регулюванням потоку упрощає слив води при підключенні до нього садового шланга (що знаходиться в комплекті переходника)

Прямоугольна форма забезпечує більше місця для плавання та ігор

В комплект входять: один басейн, фільтруючий насос, драбина, тент, дозатор для хімічних засобів ChemConnect™, ремонтна заплата"

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
    Плохо           Хорошо

Теги: Басейн, прямокутний, каркасний, Bestway